miércoles, 1 de abril de 2015

Azkoitia Azpeitia maratoi erdia

Aurreko astean, martxoaren 28an hain zuzen ere, egun garrantzitsua izan zen Azkoitia eta Azpeitiako herrientzat. Hiru lasterketa ospatu ziren: Maratoi erdiaren 22. edizioaz, 7,5km-ko lasterketaren 3. edizioaz eta Rollerren lasterketaren lehenengo edizioaz gozatzeko aukera izan genuen.

Larunbat honetan ere gure taldekideen partaidetza ez zen falta izan. Lasterketa motzean izan genituen ordezkariek denbora bikainak lortu zituzten. Lehenengo sailkatua Iker Beristain izan genuen 24:41-eko denborarekin. Gure taldekideen sailkapena hurrengoa izan zen:

35:39

Aurtengoan ere, lasterketa bikaina izan genuen eta nahiz eta errekorrik ez erori, Emmanuel Bett keniata podiumaren goikaldera igo zen eta aurreko urteko Opoitiptip-en markatik 10 segundura geratu zen 1:00:08-ko denborarekin.Gure taldekideek ere bikain aritu zirne distantzia hontan. Hauen artean Egoitz Arrutik 1:20:00-ko korrikalarientzat erbi lanak egin zituen, Pedro Muñoz ere bere horretan aritu zen Elena Congost atleta paralinpikoarekin. Proba honetan gure taldekideak hurrengo postuetan iritsi ziren helmugara: